Syyrialainen Assuura -resepti

kesäkuu 20, 2017 | Uncategorized @fi
Assuura_

Ohjeet:

  1. Poimi pieniä ehytlaitaisia voikukanlehtiä (sahalaitaisissa voi ola kitkerä maku) puhtaalta alueelta runsaasti. Esimerkiksi 1 litra.
  2. Pese lehdet, pilko ja keitä niitä noin 5 minuuttia kiehuvassa vedessä. Ota pois liedeltä ja purista käsin vedet pois.
  3. Lisää maun mukaan sitruunamehua, oliiviöljyä, puristettua valkosipulia ja suolaa. (Voit lisätä halutessasi lusikallisen jogurttia ja tahinia). Sekoita lusikalla tasaiseksi.
    Nautitaan leivän kanssa!

Voikukan lehdet sisätävät runsaasti betakaroteenia, B-, C-, K1- ja D-vitamiinia, rautaa, kaliumia ja magnesiumia. Se on hyvä rohto muun muassa kehon puhdistamiseen ja nesteen poistamiseen. Suomessa tämä kasvi revitään usein maasta rikkaruohona sillä se leviää nopeasti, eli tätä kasvia löytyy paljon ja voi poimia talveksi myös pakastimeen!

Jätä soittopyyntö
 
  • Soita meille numeroon (09) 825 6160 tai kirjoita numerosi alle niin otamme yhteyttä sinuun.
 

×