Galleria

Vapaaehtoistoiminnan koulutus Kanssalan kanssa

Vuoden 2018 seminaari

Keskustelutilaisuus Kauniaisten kirjastossa

Eid al-Fitr

Eid al-Fitr juhlistaa paaston päättymistä Ramadanin jälkeen. Tätä juhlitaan usein hyvän ruoan ja mukavien ihmisten parissa. Suomi-Syyria Ystävyysseura ry järjesti 28.6 Leikkipuisto Lahnalahdessa  Eid al-Fitr juhlan jota juhlimme yhdessä järjestön kohderyhmän sekä kantaväestön kanssa aurinkoisena kesäpäivänä.  Paikalla oli ohjelmaa lapsille ja leikkipuiston tiloissa paljon tilaa leikkiä ulkona.  Tilaisuus oli kaikille avoin ja olisimme toivoneet hieman enemmän myös kantaväestöä paikalle sillä yritämme edistää tutustumista kohderyhmän ja kantaväestön välillä. Pyrimme tavoittamaan kantaväestöä enemmän tuleviin tapahtumiimme. Kaiken kaikkiaan juhla oli erittäin onnistunut!

Järjestöseminaari

Suomi-Syyria Ystävyysseura järjesti Siltoja syyrialaisille -hankeseminaarin 19.5 kansalaisyhteiskunnasta ja yhdistysten toiminnasta suomalaisessa yhteiskunnassa. Tilaisuus päättyy Choukaerin ja World In Motion -yhtyeen muusikoiden yhteiskonserttiin.

Työelämäinfo

Työelämäinfo järjestettiin Sellon kirjastossa 21.4. Paikalla oli useita tahoja esitteleässä Suomen monimuotoista työelämää. Tilaisuus oli suomeksi ja arabiaksi.

Save Syria -rauhanmarssi & konsertti

Save Syria -rauhanmarssi ja konsertti järjestettiin Helsingissä 24.10.2016.

Siltoja syyrialaisille: Seminaari perheenyhdistämisestä

Suomi-Syyria Ystävyysseuran seminaari perheenyhdistämisestä kokosi Eurooppasaliin yli 80 vierasta 13.19.2016. Aiheesta puhuivat Tiina Hyyppä ja Eeva-Maria Nieminen Migristä, Merlin Seidenschwartz Helsingin sosiaalivirastosta, ulkoasiainvaliokunnan jäsen Erkki Tuomioja, maahanmuuttaja Mohammed Alshami ja Riitta Salin Monihelistä. Seminaarin moderoi Anniina Mustalahti.

Jätä soittopyyntö
 
  • Soita meille numeroon (09) 825 6160 tai kirjoita numerosi alle niin otamme yhteyttä sinuun.
 

×