Tule mukaan toimintaan

Tule vapaaehtoiseksi tai liity jäseneksi

Oletko kiinnostunut monikulttuurisen toiminnasta tai haluaisitko esimerkiksi suomen kieltä arabiankielisille maahanmuuttajille? Vapaaehtoisena voit hyödyntää taitojasi ja ideoitasi ja osallistua omien rahkeidesi mukaan Suomi-Syyria Ystävyysseuran kerhotoiminnan tai retkien järjestämiseen. Teemme mielellämme yhteistyötä eri organisaatioiden ja seurojen kanssa. Ota yhteyttä info@ssys.fi!

Liity jäseneksi

Lataa jäsenhakemuskaavake tästä: ssys-jasenhakemus-pdf. Kirjoita kaavakkeeseen kysytyt tiedot ja postita täytetty kaavake osoitteella: Pekka Lehtinen, Maasälväntie 16 I 50, 00710 Helsinki tai faksaa numeroon (09) 374 5160.

Voit myös ladata Word-muotoisen jäsenhakemuskaavakkeen tästä: ssys-jasenhakemus-doc ja täyttää sen pyydetyillä tiedoilla. Tallenna sitten lomake toisella nimellä ja lähetä se sähköpostina osoitteella info@ssys.fi.

Ohessa PDF-muotoinen dokumentti seuran säännöistä, joka jäsenien on hyvä katsoa läpi: SSYS säännöt.

Tilaa SSYS- uutiskirje

Haluatko tietää missä Suomi-Syyria Ystävyysseura on ollut mukana ja mitä se on saanut aikaan? Haluatko tietää mitä syyrialaisille kuuluu Suomessa? Haluatko osallistua aktiivisemmin SSYS:n toimintaan ja saada tietoa tulevista tapahtumista? Tilaa tästä noin kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä SSYS -uutiskirje.

Tervetuloa mukaan, tuo ystäväsikin!

Jätä soittopyyntö
 
  • Soita meille numeroon (09) 825 6160 tai kirjoita numerosi alle niin otamme yhteyttä sinuun.
 

×